Co-Work Loft

Vrij indeelbare woon-werkruimte voor collectief van 2 - 3 huishoudens.

Oppervlakte
540 m2 (BVO)

Prijsrange (V.O.N.)
Op aanvraag

Voorbeelddoorsnede
Wil jij wonen op een monumentale scheepswerf? Dan is ’t DokBlok iets voor jou! We realiseren drie bouwblokken waarvan er één gereserveerd is voor een collectief. Samen richten jullie je eigen Co-Work Loft in. De woonruimte boven is van jou, de werkruimte beneden deel je met mensen uit jouw collectief. Met andere woorden: werken op de begane grond en wonen boven je werk. Hoe dat er precies uit komt te zien? Dat is aan jullie! Een open atelier? Grote yoga studio of trimsalon? Alles is nog mogelijk. Ben je al een collectief? Of ben je een individu en juist op zoek naar een collectief? Meld je dan hier aan en laat een korte motivatie achter.
inspiratie: Atelier de cuisine – Septembre Architecture – Foto David Foessel
Casco+
De co-working op de begane grond wordt casco+ opgeleverd. De indeling bepalen jullie samen met onze architect. Vervolgens kunnen jullie zelf aan de slag met de afbouw. De woningen worden ook casco+ opgeleverd. Wil je 2 of 3 slaapkamers? Een grote vide of juist meer m2s? Die keuzes maak je samen met onze architect. De afbouw is vervolgens geheel aan jou.
voorbeeldindeling co-workloft

ANDERE WONINGTYPEN

IJSSELWONING

ATELIERWONING

CO-WORK LOFT

Actueel nieuws over ’t DOK ontvangen? Meld je aan.

De uitwerking voor ’t DOK is nog in volle gang. Op de hoogte blijven van de plannen? Schrijf je in en ontvang alle updates over dit project vrijblijvend in je mailbox. 
Aanmelden
Ik ben geïnteresseerd in