NIEUWS
& UPDATES

De uitwerking voor ’t DOK is nog in volle gang. Op de hoogte blijven van de plannen? Schrijf je in en ontvang alle updates over dit project vrijblijvend in je mailbox.

't DOK organiseert een workshop voor toekomstige bewoners

Augustus / September 2023

Op 30 augustus en 9 september organiseert ’t DOK weer een woonworkshop. Op deze dag kom je meer te weten over de plannen van de werfplaatswoningen. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Wil je ook naar de workshop? Meld je alvast aan via de link hieronder en geef de datum van je voorkeur door. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging met het exacte programma.

 

Klik hier voor meer info.

’t DOK zoekt collectief van bewoners en ondernemers!

April 2023

’t DOK is op zoek naar een woon-werkcollectief. Dit collectief krijgt de kans om haar eigen woon-werk bouwblok te kopen. Het blok wordt casco- opgeleverd en is af te bouwen naar wens. Één groot en open atelier op de begane grond? Dat kan! Ook de woningen kunnen naar eigen inzicht worden ingericht en afgebouwd. Collectieven kunnen zich hier aanmelden.

’t DOK tekent overeenkomst met de Heeren van Zorg

November 2022

De overeenkomst met de Heeren van Zorg is een feit. Dat betekent dat het Zellinghuis straks officieel het thuis gaat worden voor 24 jongeren met autisme. De Heeren van Zorg helpt en begeleidt deze jongeren met autisme of bijkomende uitdagingen. De organisatie zorgt ervoor dat deze jonge bewoners klaargestoomd worden om in 2-3 jaar tijd geheel zelfstandig hun eigen woning te betrekken. Als de planning meezit kunnen de jongeren in de zomer van 2024 het monument intrekken.

COUP en Vakwerk aan de slag met de Van Duijvendijk werf

Augustus 2022

We gaan Groeien in Krimpen! In november 2021 ondertekenden COUP, Vakwerk Architecten en de Gemeente Krimpen aan den IJssel de samenwerkingsovereenkomst. In de komende tijd gaan we aan de slag met de plannen voor restauratie, herbestemming en herontwikkeling van deze gave historische scheepswerf.

Actueel nieuws over ’t DOK ontvangen? Meld je aan.

De uitwerking voor ’t DOK is nog in volle gang. Op de hoogte blijven van de plannen? Schrijf je in en ontvang alle updates over dit project vrijblijvend in je mailbox. 
Aanmelden
Ik ben geïnteresseerd in